26 november 2008

Windows 7 - Reklamsläggan slår hårt...

På Microsofts partnerkonferens i somras gick Microsoft ut med att man skulle satsa 300.000.000 USD på reklamkampanjer för att visa hur bra Vista egentligen är... Vad blev det med detta? En reklamfilm med Seinfeld som bara visas i USA???

Tittar man på IDG's sida så är det rena rama skyltfönstret för hur jäkla bra Windows 7 kommer att bli. Det är annonser om att Win7 "vet vart du befinner dig", "stöd för ljussensorer", "skräddarsydda lösningar för Flashdiskar", "atomdrift" och hur mycket mera som helst...Det enda som nämns om Vista är små rubriker som att Windows 7 bara är en ombyggd variant av Vista och den vanliga klagomuren att XP egentligen är så jäkla mycket bättre...

Vad hände med miljondollarsatsningen på Vista?? Till och med jag som inte brukar tillhöra de mest skeptiska börjar känna det som att Microsoft börjat skyffla detta operativsystem ner i någon djup källare i Redmond...

Vi får väl se... men bara det faktum att man redan gett produkten ett officiellt namn säger väl en hel del...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *