17 december 2008

Molnet växer...

Efter två dagar i (ett inte så kallt som jag hade trott) Stockholm är det skönt att vara tillbaks i Götet igen... Att man sedan får komma lite extra tidigt för att sitta och pula med en sent upplagd upphandling får man väl ta då :)

Läser på IDG att "molnet växer" och det är såklart webbaserade tjänster från företag som Microsoft, Google mfl man åsyftar. För mitt område, utbildning är det en intressant tanke att hur skall vi approacha detta när framtida tekniker kanske inte ens kommer ha en fysisk server på plats att pula med...

Riktigt intressant då att jag fick ett förslag från en hostingleverantör att titta på om vi tillsammans kan ta oss an denna intressanta fråga... Vi får se hur framtidens utbildning formas... En första tanke är väl utbildningen vi har som tidigt går igenom hur utvecklarna skall arbeta mot Windows Azure... Verkar detta intressant kanske ni vill ha mer inblickar och passa då på att boka upp den 4 februari för Informators kostnadsfria kväll med "Best of Professional Developer Conference" i Göteborg (körs dagen efter i Stockholm)

Nu är det djupdykning i arbete igen, åtminstone fram till och med torsdag... julfest på fredag och då skall min inbox vara tom, tom, tom...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *