3 januari 2009

Investera rätt inom IT till 2009

En rejäl intervju bland Sveriges IT-Chefer på olika nivåer visar att majoriteten tror att budgeten kommer vara oförändrad eller till och med högre än i  år. Detta visar väl att Sveriges offentliga sektor och företag (åtminstone IT-avdelningerna) både tror och hoppas att resten av företaget skall se IT-avdelningen som den  effektiviserande och kostnadsbesparande avdelningen som det egentligen är tänkt att den skall vara, eller!?

För mig som arbetar med IT-utbildning ser jag självklart kopplingen att om de som arbetar med IT har färska kunskaper så kommer arbetet både att bli mer effektivt och mer kostnadsbesparande, eller hur!? Det räcker väl att leka med tanken (rent ekonomiskt) om varje medarbetare tjänar in 5 minuter om dagen, hur lång tid tar det innan er investering i utbildning genererar 1) pengarna tillbaks 2) en besparing...

Välkomna till Informators kurser 2009!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *