10 januari 2009

Seminariedags - Windows 7 och Windows 7 Server

Alla som hängt med i IT-nyheterna det senaste har läst artiklar om Microsoft nya operativsystem Windows 7 man kan till och med följa de senaste framstegen på Windows 7 News... kampanjen och den tillgängliga informationen slår alla tidigare Windowsversioner med megakliv! I fredags släpptes första publika Betaversionen, Windows 7's integration med Facebook blir mer tydlig och nu börjar även Windows 7 Server komma fram så smått i rampljuset...
För er som är intresserade av att veta mer och trötta på att enbart läsa om informationen rekommenderar jag varmt Informators två kommande seminarier i Göteborg och Stockholm, där vår egen Daniel Sörlöv går igenom exakt vad som är nytt inom såväl Windows 7 och inte minst på serversidan som lovar minst lika mycket trevliga nyheter. Jag behöver väl inte understryka att området är rejält hett, så passa på att boka plats direkt!

PS0902 Följ med på en spännande resa och upptäck nyheterna med Windows 7 - Stockholm 6 mars, göteborg 13 mars

Följ med på en spännande resa och upptäck nyheterna med Windows 7, nästa generation operativsystem för klienten. Windows 7 bygger vidare på den grund av stabilitet, tillgänglighet och effektivitet som Vista SP1 lade.
Läs mer


PS0903 Windows Server 2008 R2 - nästa generation Windows Server - Stockholm 3 april, Göteborg 17 april

Nästa generation av Windows Server, Kodnamn Windows 7 Server, har enorma fördelar, det är egentligen en helt ny produkt. Den förstärker och förbättrar många funktioner och tillför helt nya funktioner.
Läs mer

Välkomna till dessa och andra aktiviteter våren 2009!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *