8 februari 2009

Åååh, det finns andra som också tycker

Ok, så satt man där igen och tittade på Melodifestival, fast man tidigare sagt att man skall låta bli. Men, å andra sidan första gången som 8-åringen orkade sitta uppe hela programmet :)

MEN, hur fasiken kunde gaphalsen och riksflummot Ugglas gå vidare och den låten med fräschast känsla (som åtminstone lät internationell) Marie Sernholts, åka ut? Vi här hemma var åtminstone inte ensamma att tycka att den senare låten skulle gått vidare...

Men å andra sidan har vi totalt lagt ner det där med att ringa och rösta (betala) så det kanske är så det är... Jag lägger hellre pengar på typ vad som helst annat än att sponsra det här spektaklet...

PS: Petra Mede var en av få stora behållningar med programmet... sopade totalt banan med tut-mannen från förra året :)

1 kommentar:

  1. håller me! Senholm var klart bäst och enda låten som kändes modern

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *