TRANSLATE

17 februari 2009

Google och Visdomens Moln

Det är alltid intressant att läsa bakgrundshistorier till något som blivit riktigt stort, hur många här har tex. inte sett "Pirates of Silicon Valley". Just nu är jag ganska inne på att leta "molnhistorier" och varför inte börja med en av de riktigt klassiska "Google and the Wisdom of Clouds"

Har ni inte läst historien är det väl värt några minuter för att få en liten inblick i hur tankegångarna på Google går! Tänkte försöka hitta lite fler intressanta stories kring Cloud Computing framåt... vi kommer på ett eller annat sätt beröras av ämnet så lika bra att läsa på ordentligt!

Analysera mera...
Till något helt annat... Fråga mig inte hur jag ramlade in på denna bloggen, men lite kul att läsa om analytiker som analyserar analytiker. Hur tänker man egentligen, hur arbetar man med webbtekniker, hur skall man som kund till dessa firmor tänka för att ta till sig bästa möjliga resultat?

Hur hamnade jag i denna diskussionen egentligen... måste varit gårdagens Cloud Computing blogging om trendanalyser från Gartner, Radar Group etc...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar