2 februari 2009

Har DU rätt lön!?

I dessa tider av PU- och lönesamtal är det alltid bra att hålla koll på ungefär hur andra med liknande arbetsuppgifter ligger till. Nu är detta ju i de flesta fall inga siffror skrivna i sten (åtminstone inte på den privata marknaden), men alltid en bra fingervisning att man inte ligger allt för "fel" till...Här har du några ställen att ta en titt på, värt att stämt av innan det är dags för dig att det där samtalet med chefen!

Tänk på att det alltid till sist är dina prestationer som avgör din lön, men det är alltid bra med en fingervisning!
Det finns såklart än fler lönedatabaser man kan plocka information ifrån, men här har du en bra början!

3 kommentarer:

  1. tack för tipsen, mycke hjälp! ROBBAN

    SvaraRadera
  2. Skit bra, hittade precis det jag behövde. Bra att ha lite koll på vad lönen ligger allmänt när man ska ha lönenaspråk med chefen =) SCB var smidigast för mig. Lätt och enkelt att skriva in sin yrkesgrupp.
    Tack!

    SvaraRadera
  3. Hejsan!! Jättekul att få sådan feedback!! Har sett många som surfat in på just den här bloggposten så det är ju ett alltid aktuellt ämne :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *