TRANSLATE

4 februari 2009

Tjäna pengar genom ändrat fokus?

Riktigt kul att läsa artiklar som "här är IT-tjänsterna som ger mer klirr i kassan" (kanske något som vännerna på Acando kan fundera över!?). Det känns som att varje litet tips om hur man kan vända läget är mer än välkommet!

Servervirtualisering står högst på listan, lite som jag skrev om i morse :) För er som inte riktigt hunnit ifatt, här har ni ett gäng utbildningar som förhoppningsvis får upp era konsulter på banan asap!

Cloud Computing (skönt att dom enades om ett namn där) kommer in som god tvåa på listan och det är väl inte så konstigt när jättar som Microsoft, Google och IBM gått ut stenhårt med att detta är framtiden...

Sammanfattningsvis är det egentligen ganska enkelt... om man inte har den kompetensen som marknaden efterfrågar så kommer marknaden att välja en annan leverantör! Som utbildningsleverantör ser vi på Informator till att ni faktiskt får den kompetensen så ni istället får nya uppdrag!

PS: Med tanke på att det är mycket just nu i Göteborg kan jag ju passa på att nämna att vi även är den leverantör inom vårt område som kör flest kurser här på hemmaplan... att lägga till resa kan nog kosta lika mycket som själva kursen annars!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar