TRANSLATE

23 februari 2009

Top 10 Cloud Computing 2009

Mina efterforskningar på nyheter kring Cloud Computing har lett mig till det Amerikanska företaget GoGrid som kanske kan ge Svenska entrepenörer lite blodad tand och idéer på hur man skall ta sig an just fenomenet Cloud Computing.

Här har man verkligen tagit steget fullt ut och förklarar hur man arbetar med Cloud Hosting och vilka partners tjänster man kan erbjuda som "molntjänster". Företaget har kört på sedan 2000 så dom har kanske lite försprång mot er som inte kommit igång än, men å andra sidan är det inte alltid de som är först som blir störst (eller bäst). Något som är säkert är att sådana här datacenter definitivt har mer att komma med när det gäller hårdvara än de flesta företag har intresse eller ork att investera i.

Läs gärna blogginlägget "Ten Cloud Computing Predictions for 2009" där har ni en hel del nytta tankar och funderingar att ta med er i ert eget arbete! Eller se hur enkelt och kundvänligt som man förklarar sina tjänster... Något att fundera över är hur många Svenska företag har ni sett som kommit lika långt!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar