28 mars 2009

Microsoft WPC 2009 - Bokat!

Ok, så var då både konvent, hotell och resa bokat för Microsofts Worldwide Partner Conference 2009 som i år kommer hållas i New Orleans, Louisiana... Med tanke på att förra året var lite "uppföljning" från året innan känns det som att i år kommer det vara fullspäckat med nyheter och rejält mycket ny info att plocka med sig tillbaks till Svedala!

Förra året sände Informator 4 pers och var helt klart bäst representerade av samtliga Svenska utbildningspartners och självklart sänder vi även i år 4 deltagare och det är riktigt, riktigt kul att få vara med och representera Sveriges bästa CPLS (Utbildningspartner) i USA!

Är ni Microsoftpartners och skall delta skulle det dels vara jättekul om ni ville skriva en rad här på bloggen och självklart skall ni spana in både Facebook WPC09 såväl som Twitter WPC09 och inte minst LinkedIn WPC09 :)

Microsoft Mardi Gras... here we come!

2 kommentarer:

  1. Känns förbaskat bra att ha allt klart, och ska bli extremt kul & intressant med årets wwpc.
    Hoppas på bra uppslutning från andra svenska partners dock, så de inte snålar ut fullständigt:-)alltid roligare ju fler vi är!

    SvaraRadera
  2. Jag ligger på till alla håll och kanter för att försöka stämma av läget på andra Svenska partnerföretag och förhoppningsvis blir det ganska bra uppslutning ändå!! Som Microsoftpartner är detta absolut största och viktigaste konventet under året och skall man satsa, skall man göra det här (och på Informators kurser såklart :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *