TRANSLATE

18 mars 2009

På väg hem från #techdays

Tja... för er som undrat över piratiseringen av idolbilden till höger hänger det lite samman med hijacken av IDG idag och självklart en liten drift att man varit iväg på ett konvent arrangerat av "The Pirates of Sillicon Valley" :)

#TechDays - Västerås

Emil R in Speakers Corner at TechDays 2009Microsoft har återigen arrangerat något som jag personligen tror kommer stå sig väl i konkurrensen flera år framöver. Om vi i Sverige lyckas få över duktiga internationella talare (och inte att förglömma våra egna suveräna talare som redan finns på hemmaplan) kommer vi kanske inte behöva skeppa iväg folk till Barcelona eller andra ställen vilket kanske gör vissa olyckliga och andra (som betalar) lite gladare :)

Själv har jag en lång resa hem att se fram emot och imorgon bitti är jag iväg på Stora Teatern i Göteborg för att lyssna på ett föredrag om "Härskarteknik"... Skall bli intressant och jag återkommer med en liten recension om detta!

Avslutningsvis STORT TACK till alla er jag träffade, ni som besökte Informators monter och deltog på våra labbar inom olika teknologier. Till er säger jag inte adjö utan kör mer den franska stajlen Au Revoir *haha*

8 kommentarer:

 1. härskarteknik ja. Tror jag såg den bruden på en IT 24 kväll i sthlm. Har nån bok av henne om du vill läsa den.
  ha det man

  SvaraRadera
 2. Gärna, släng upp den på Skydriven :)

  SvaraRadera
 3. kul att ses och vi hörs framåt!
  \\LISA

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag kollade efter er i CPLS-montern dag 2, men ni fanns inte där. En kille från Microsoft sade att ni blivit fulla kvällen innan och inte orkade vara med andra dagen. Trist.

  /Calle

  SvaraRadera
 5. Nämen hej "Calle", först får ja gratulera till att du känner till "CPLS", oftast endast vi som själva är Learning Partner som nämner just denna beteckningen...

  Synd att du inte kom över dag 1 då jag stod i montern mest hela dagen. Dag2 hade jag vikt åt att försöka hinna med så många sessioner som möjligt så tyvärr var jag nästan aldrig nere i Black Room, två av kollegorna från dag1 hade dessutom åkt tillbaks till kontoret dag2, men självklart hade vi nytt folk på plats...

  Hälsa "killen från Microsoft" om du stöter på honom igen *haha*

  SvaraRadera
 6. Fulla? Nej, nej..att jag inte var där delar av dag 2 berodde på de möten jag fått in just pga av kvällen innans begivenheter. One goes a long way over a beer or two...DET är IT världen det.

  SvaraRadera
 7. jag tycker Calle skriver lite kvinnligt... vet inte Calle att det serverades drycker på kvällen första dagen

  Mrs X

  SvaraRadera
 8. Såja... inga dumma anonyma kommentarer tack. Nästa liknande stryks direkt!

  SvaraRadera