25 mars 2009

Silverlight for breakfast

Det har varit lite tyst om Silverlight ett tag nu, men i bakgrunden börjar fler och fler sajter på webben använda tekniken. Nu senast i morse kom CS Focus Systemutveckling med en länk till användningen av Silverlight på "skrivbordet" i version 3.0. Jag har ju tidigare skrivit om kommande merge mellan Silverlight och Windows Presentation Foundation ju snabbare uppkopplingar vi får och det här med Silverlight på skrivbordet är väl egentligen bara en början. Det riktigt coola blir när vi får se mer av WPF på Internet :)

Är ert bolag redo att satsa på dessa "nya" tekniker? I så fall skulle jag vilja göra en extra push för kursen nedan och tillfället i Göteborg 27-29 maj.

Saken är den att ”vår” brittiske Silverlightexpert Ian Blackburn har flaggat för att det antagligen inte hinns med fler kursomgångar i Sverige under året och därför har vi tex. redan nu flera bokade på majtillfället i Göteborg.

T2760 Rich Internet Applications with Silverlight, Expression and Visual Studio 2008 – Göteborg 27 - 29 maj

Denna utbildning på tre dagar ger dig det du behöver för att bygga egna Silverlight-lösningar tillsammans med Visual Studio 2008 Expression. Kursen fokuserar på Silverlight 2.0 men går även in på vad som är nytt i 3.0.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *