TRANSLATE

30 april 2009

Efterlyses: ANDROIDutvecklare

Fick ett mail från en dam som läst ett av mina blogginlägg och nu håller på med ett arbete för en högskola i Sverige i samarbete med ett universitet i Storbrittanien där hon nu behövde lite hjälp att hitta duktiga Androidutvecklare som vill dela med sig av sina erfarenheter;
Hej Tobias!
Jag läste
en intressant artikel som du skrev på Informatorbloggen 12 mars angående en kurs inom Android och tänkte att du kanske kan hjälpa mig!
Jag jobbar på uppdrag av Luleå tekniska högskola och University of Manchester, UK. De har tillsammans precis påbörjat en undersökning om utvecklares upplevelser av Android. Min uppgift är att hitta Androidutvecklare som vill dela med sig av sina erfarenheter, men även publicera sina applikationer. Intervjupersonerna ska ha skapat och även publicerat (el. ska publicera) sina applikation(er) på Android Market.
Undersökningen inkluderar en face-to-faceintervju och två onlinemöten. Deltagarna deltar dock endast i en av intervjuerna och kan själva välja vilken de vill delta i. Face-to-face intervjun äger rum under vecka 20 i Stockholm. Deltagarna får ett presentkort och självklart betalar vi eventuella resekostnader. Onlineaktiviteterna äger rum samma veckan och deltagarna belönas givetvis även då med ett presentkort!

Om du eller någon du känner passar in på beskrivningen och vill medverka i någon av dessa intervjuer, kontakta mig på: ts(snabela)informator.se så lovar jag att vidarbefodra infon direkt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar