21 april 2009

Industri- och Handelskammardagen 28 april Göteborg

Det retar mig något enormt, men på grund av hastigt påkommen resa till Stockholm missar jag ett riktigt stort event i Göteborg den 28/4, nämligen Industri- och Handelskammardagen.

Västsverige har historiskt legat i framkant inom teknisk utveckling, produktion, handel och samarbete över branschgränserna. Vi har alltid sett utveckling som en utmaning. Kom, inspireras och se hur du, ditt företag eller bransch kan anta utmaningen. Den 28 april samlas det västsvenska näringslivet och andra beslutsfattare för ett gemensamt avstamp i Scandinavium.
Men för er som är i Götet och inte anmält er är det bara att passa på... Ni kan hämta biljett till både gratis seminarium om miljöteknik och gratis galakväll med underhållning och mingel på sajten. Det allra mesta är helt kostnadsfritt och i stort sett vartenda företag i väst är representerade... även vi på Informator...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *