3 april 2009

IT-Träffar i Göteborg VT09

Har just lagt sista handen vid planeringen av vårens kommande träffar för IAMCP (föreningen för Microsoftpartners, www.iamcp.se) och tänkte dela med mig även här. Flera av er som arbetar med Microsoftprodukter kanske inte är medlemmar, men självklart är ni välkomna ändå och vet vet... det kanske ger blodad tand :)

-----------------------------------------------------------
GBG: 22 april - ATT LYCKAS I EN LÅGKONJUNKTUR

Vi får besök av Peter Dragén från Confidenzia. Peter var med om en mycket kraftig konjunktursvacka i mellanöstern i slutet på 90-talet och lyckades gå från 10% marknadsandel till 90% när det så småningom vände. Det var inte för att han är en fantastisk stålman, utan för att han marknadsförde med mycket kundmöten samtidigt som konkurrenterna satsade på reskostnadsbesparingar. Peter kommer att berätta hur det gick till och ge tips på hur ni kan agera nu.

Vid samma träff får vi även besök av Mikael Ramnö som många av er säkert känner från marknadsdelen på Microsoft. Mikael kommer gå igenom hur man som Microsoftpartners lyckas med sin marknadsföring med många tips som i dessa tider kan ge den lilla fördelen som behövs för att ta marknadsdelar.

Läs mer och boka upp träffen på: http://www.iamcp.se/pages/events.aspx
-----------------------------------------------------------

GBG: 14 maj - CLOUD COMPUTING OCH BPOS-DEMO

I början av året hos IAMCP i Stockholm körde Anders Grönlund från Zipper en väldigt uppskattad dragning kring Zippers erfarenhet av Microsofts "moln", BPOS (Business Productivity On-line Suite med USA-konto). Nu tar vi hem Göteborgaren och kör en favorit i repris och eftersom ingen kunnat missa den senaste tidens rejäla hausse kring "molnet" räknar vi med en fullsatt träff!

Läs mer och boka upp träffen på: http://www.iamcp.se/pages/events.aspx
-----------------------------------------------------------

GBG: 15 maj - SEMINARIUM - WINDOWS SERVER 2008R2 - NÄSTA GENERATION

IAMCP-medlemmen Informator bjuder in till kostnadsfritt frukostseminarium där man presenterar nästa generation av Windows Server, Kodnamn Windows 7 Server. Servern har enorma fördelar, det är egentligen en helt ny produkt. Den förstärker och förbättrar många funktioner och tillför helt nya funktioner. Systemet finns bara i 64 bitarsversion.

Läs mer och boka seminariet på: http://www.informator.se/product.aspx?ArticleNr=PS0903&TopicID=112
-----------------------------------------------------------

GBG: 26 maj - Lunchträff Pre New Orleans WWPC2009

Förra året var vi ett gäng som träffade och tog en lunch inför partnerkonferensen i Houston. I år är det New Orleans som gäller och vi upprepar förra året och tar en helt förutsättningslös lunch och ser vad vi kan få ut extra av besöket i år. Att dela anteckningar, hitta intressanta sessioner tillsammans etc gör onekligen livet lättare när vi sedan skall skriva resepresentation inför hösten!

Läs mer och boka upp träffen på: http://www.iamcp.se/pages/events.aspx
-----------------------------------------------------------

Hjärtligt välkomna!
Tobias Strandh, IAMCP Sverige, Region Väst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *