8 april 2009

MC'Business

Har en kollega på jobbet med riktigt go humor och fick klippet nedan från honom med brasklappen "vi kanske kan börja ta hand om våra branschkollegors kunder och verkligen sköta om dom" :)

Hamburgerkrig i Göteborg


Här är McDonalds affisch som startat hamburgerkrig i Göteborg. Hamburgeredjan Max öppnade sin första restaurang i fredags. Kunderna fick rabattkuponger att använda hos Max i framtiden. Nu går McDonalds till motattack och erbjuder sig ta emot Max-kupongerna - med samma rabatt.

- Det är en typ av service, säger Claes Eliasson, presschef för McDonalds. - Vi tar emot alla rabattkuponger, det har vi gjort länge...
Va kul... jag brukar få lite rabattkuponger till ICA, ElGiganten mfl i brevlådan... skall tänka på det nästa gång jag är sugen på en burgare, tack Martin *haha*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *