TRANSLATE

20 april 2009

SharePointutbildning - Göteborg, Stockholm, Malmö

När jag går igenom loggen för bloggen (no pun intended) är det ett ämne som återkommer om och om igen och det är folk som surfat in för att dom letar efter utbildning inom SharePoint. Tänkte därför presentera lite olika alternativ och uppdatera lite gamla inlägg :)

Nedan har ni exempel på kurser inom SharePoint som är anpassade efter vilket ansvarsområde man tilldelats. Är det tex. aktuellt med en kort utbildning även för de som endast skall arbeta i systemet kan vi även sätta upp en utbildning/föredrag på plats hos er för flera. I dessa fall debiterar vi per dag och inte per person så återkom gärna för prisförslag om detta kan vara aktuellt.

För tekniker

T2617
Installation och Administration av SharePoint 2007

Denna utbildning lär dig att installera, konfigurera och administrera Sharepoint 2007.

Läs mer

MS50047 Advanced IT Pro Course for Microsoft Office SharePoint Server 2007

Denna utbildning på fem dagar gräver djupare än någonsin förr vad gäller SharePoint Server 2007, fokus ligger på planering av server farm solutions, deployment och konfiguration.

Läs mer

För redaktör/administratör

T2714 Administratörs- och redaktörsarbete med SharePoint 2007

Lär dig grunderna i SharePoint 2007, lär dig mer om integrationen med Office 2007 vid dokumenthantering. Lär dig skillnaderna mellan rättighetsgrupperna och lär dig att skapa egna sådana. Arbeta med mallar för listor, bibliotek och webbplatser. Arbeta med vyer som är ett sätt att filtrera ut information som är intressant för användarna.

Läs mer

T2824 SharePoint Designer

Lär dig modifiera din SharePoint-portal med SharePoint Designer. Under två dagar går vi bland annat igenom hur du modifierar Master Pages, Page Layouts och stylesheets. Du får även lära dig grunderna i att jobba med work flows.

Läs mer

För slutanvändare

H2801 Introduktion till SharePoint 2007 (kan även levereras i seminarieform)

Denna utbildning är en perfekt start för dig som vill få en förståelse för vad SharePoint är och vilka möjligheter produkten ger. Det är en dynamisk workshop fri från datorer där vi även tar upp era frågor, och era idéer.

Läs mer

H2713 Arbeta effektivare med SharePoint 2007

Utbildningen riktar sig till dig som ska eller precis har börjat arbeta i SharePoint 2007, och ger dig de kunskaper du behöver för att komma igång. Du kommer bland annat att lära dig dela information, nyttja dokumenthanteringen och hur du lättast jobbar offline mot SharePoint.

Läs mer

Påbyggnad för BI

T2837 SharePoint och Business Intelligence

Denna utbildning ger dig de kunskaper du behöver för att kunna jobba vidare med SharePoint och Business Intelligence. Vi tittar på Performance Point Server, Excel Services, SQL Server Reporting Services och Analysis Services och hur allt detta kan integreras med SharePoint som gränssnitt.

Läs mer

För Utvecklare

T2742 Utveckling med SharePoint 2007

Denna utbildning ger dig de kunskaper du behöver för att på egen hand utveckla avancerade lösningar för Sharepoint 2007. Du kommer bland annat att jobba med Workflows, Web Parts och Sharepoints Search-funktionalitet.

Läs mer

Detta är endast några exempel, hela utbudet hittar du på: http://www.informator.se/sharepoint

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar