23 maj 2009

Filmrecension - En natt på muséet II

Tja... en fördel med att jobba hemma är att man snabbt kan komma iväg på bio med ungarna :) Det kommer väl en tid när det inte endast är barnfilmer man sticker iväg på, men så länge är det ju kul när filmerna faktiskt är så pass välgjorda som En natt på muséet II...

Storyn kanske inte är det allra märkvärdigaste, men det är en charmig film med många härliga specialeffekter och något väl värt att slå ihjäl några timmar på!

Hade med mig en 6-åring och en 8-åring som bägge två älskade filmen och det är väl ungefär samma med de flesta andra barnfilmer som gubb/kärringrecensenterna av någon anledning måste tycka till om... Låt barn recensera barnfilmer så kan gubbarna gå på svartvita, Italienska filmer dubbade till Rumänska...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *