TRANSLATE

11 maj 2009

Informator - Framgång föder framgång!

Okej, nu är det dags för en ny arbetsvecka och i dessa lågkonjunkturstider tänkte jag dela med mig lite positiva vibbar från Informator. Det finns möjligheter att växa i lågkonjunkturer och även om det ibland innebär 150% arbetsvolym så är jag själv övertygad om att jag får igen flera gånger om när vindarna vänder!

Informator – IT-Utbildning i Göteborg sedan förra millenniet
Konjunkturer går upp och ner men om man hela tiden försöker se de nya möjligheter som dyker upp finns det alltid en väg att växa. Vid millenniumskiftet stod Informator i valet att endera lägga ner kontoret i Göteborg eller satsa än mer. Vi tog det senare beslutet...

Förra året hade vi möjlighet att utvidga kontoret i Göteborg både lokalmässigt och personalmässigt vilket också genomfördes under våren. Vårt motto har hela tiden varit att kunna erbjuda samma utbud som vårt kontor i Stockholm då det nästan är dubblerad kostnad att behöva resa till annan stad för utbildning. Det är mycket mer kostnadseffektivt att kunna skicka två medarbetare på kurs i Göteborg för samma peng som en person på samma utbildning i tex. Stockholm…

Under den senaste tiden har vi märkt att även om många företag klart påverkas av rådande konjunktur, så ser ändå flera denna period som en möjlighet att istället ha tid för personal att öka på sina kunskaper och ta till sig nya färdigheter som gör arbetet mer effektivt och på så sätt spara pengar och öka effektivitet genom att gasa istället för att bromsa.

Vi är också väldigt stolta över ramavtal som att vi numera är en av endast sju utbildningsleverantörer inom vår nisch till Ericsson i Sverige, avtalet med AB Volvo har precis blivit förlängt, vårt ramavtal för offentlig förvaltning tickar på och självklart det allra senaste att vi just kört igång med det nya ramavtalet till Göteborgs Stad inom IT-utbildning för avancerade användare. Det satsas på kompetenshöjning i Västsverige och det kommer garantera att vi inte tappar mark, oavsett hur konjunkturen runt om ser ut!

Ha nu en riktigt belönande arbetsvecka, vi lär höras mer innan fredag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar