20 maj 2009

Informator tar över rollen som Oracle Approved Education

Riktigt kul att äntligen kunna dela med mig av något som varit på gång ett tag... I dag gick pressreleasen ut och själv var jag inte sen att meddela mina egna kunder som arbetar med Oracle och suktat efter utbildning :)

Informator kliver in i rollen som Oracle Approved Education Center i Sverige från och med första juni 2009. I denna position – (för tillfället) den enda Oracle Approved Education Center i Sverige – kommer Informator att leverera Oracle-träningskurser i nära samarbete med Oracle University.

Förutom att leverera Oracle University-kurser, förväntas Informator aktivt driva egna försäljningsaktiviteter som en Oracle-återförsäljare och komma kunden ännu närmare.
Informator kommer att samarbeta med Oracle University och delta i försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Samarbetet stärker Informators utbud inom databaser och kompletterar med Oracles applikationer, middleware verktyg och service som ses som ett av det snabbaste växande utbildningsbehoven inom IT.


-Vi på Informator ser fram emot att jobba med de kunder som valt att investera i Oracle teknologier. Vi ser oss kunna erbjuda en kanal till Avancerad IT – allt från ett ställe. Samtidigt ser vi samarbetet med Oracle University som ett steg på vägen att bli expandera vår Produkt Portfölj samt att driva en Nordisk integration inom utbildningsbranschen sager Henrik Thorsell, VD på Informator Ab.
-Jag är väldigt entusiastisk över den här överenskommelsen eftersom utbildning av våra kunders anställda är avgörande för att få ut det fulla värdet av deras IT-investeringar. Nu kommer vi att komma ännu närmare vår lokala marknad genom att utvidga tillgängligheten och rörligheten av Oracles utbildning till nytta för våra kunder och våra partners”, säger Johan Olsson, Vd på Oracle Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *