13 maj 2009

Sommarpratare på Microsoft

Ännu ett kul mail damp ner i inboxen...

Microsoft har en liten tradition att varje sommar ha ett gäng utvalda sommarpratare (två stycken per vecka under juni/juli/augusti) och här kan man höra Sveriges IT-elit diskutera lite av varje... Som till exempel vår IDG-blogg-vän Predrag aka "skrivkul" vars intervju från förra sommaren ni hittar på denna lilla länk... En mysig liten podcast till iPoden helt enkelt :)

Tillbaks till mailet då... jo, även jag har fått en förfrågan att vara med och dela med mig lite mer av tankar och funderingar. Väldigt hedrande och lite extra kul att vidga vyerna och gå från text till tal på nätet!

Det blir att fila lite på detta... håll ögonen öppna och jodå... självklart återkommer jag när jag vet vilken vecka jag hamnar på! Tack Liselotte för rekommendationen, jag skall förvalta den väl!

2 kommentarer:

  1. Kul man! På den rena sommarkollodragningarna har vi även några av våra kära konsultkollegor representerade. Tradition helt enkelt!:-)

    SvaraRadera
  2. Ja det skall bli riktigt skoj :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *