15 maj 2009

Svenskmiddag i New Orleans

Eftersom jag ändå var inne på WPC New Orleans-spåret kan vi lika gärna spåna vidare med lite fler kvällsaktiviteter (innan dagagendan är satt :). På tisdagen, den 14 juli är det dags för en middag för alla svenska deltagare på restaurang Arnaud’s som (i French Quarters). Ett "insidertips" är att restaurangen tydligen har ett "Mardi Gras Museum" på övervåningen som man måste fråga efter för att få komma upp... kan bli spännande :)

Annars har jag tagit fram lite kartpunkter sålänge... Vet inte riktigt om det är "promenadvänligt", men kanske åtminstone på dagen så verkar inte ouppnåligt... Såg annars "Streetview" på sökmotorn och det var kanske inte det allra vackraste, men...

A. Mariott hotel - 555 Canal Street

B. Arnaud’s, 813 Bienville St

C. Generations Hall, 310 Andrew Higgins Dr

D. Ernest N Morial Convention Center, 900 Convention Center Blvd

1 kommentar:

  1. ser ju helt klart promenadvänligt ut till allt! French quarters är grymt sjysst! creole rules!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *