22 juni 2009

Affärsmingel i Göteborg i höst

Jahopp... så var då ännu en långhelg över och för mig och många andra väntar åtminstone någon/några veckor innan semesterns frid är över oss...

Tänkte därför passa på att göra lite "reklam" för något som körts några gånger i vår med många nöjda deltagare och dessutom lite info om Göteborgsgruppen på LinkedIn för er som är medlemmar, aktiva i Väst och ännu inte hittat in i gruppen (drygt 1500 medlemmar)...

I dagens IT-samhälle behöver man träffa folk i verkliga livet också och om det då är i ett sammanhang man kan ha nytta av i arbetslivet ger det såklart lite extra plus... Så många verkar eniga om det är något vi skall fortsätta med, så jag har nu lagt upp "events" för tre träffar i höst enligt tidigare förslag.

Höstdatum för GBG-träffar och mer info:

Tisdag 1 September, 17:00
http://events.linkedin.com/Goteborgsmingel-1-HT09/pub/82195

Tisdag 6 Oktober, 17:00
http://events.linkedin.com/Goteborgsmingel-2-HT09/pub/82201

Tisdag 3 November, 17:00
http://events.linkedin.com/Goteborgsmingel-3-HT09/pub/82203

Trevlig arbetsvecka!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *