30 juni 2009

Kamprad och jag...

Jo... det är inte bra att snusa... det vet vi alla och speciellt våra nära och kära när vi snusare någon gång försökt lägga av... MEN... om nu cigaretter skall vara tillåtet som de fakto är bra mycket allvarligare både för personen som röker och i motsats till snuset även för omgivningen, då kan jag inte annat än att hålla med Ingvar Kamprad ”Hur fan är det möjligt" (som inlägg mot EU's exportförbud av snus).

EU har förbjudit snusexport och i flera länder rådet ett fullständigt förbud. Möbelkungen ser inte logiken. "Hur fan är det då möjligt att man har ett snusförbud när det är tillåtet med cigaretter", frågar sig Ingvar Kamprad. Själv är jag mest orolig över resan till USA om två veckor... tänk om jänkarna klassat snus som narkotika och jag hamnar i något gränsfängelse i helkroppsoverall med ett gäng mindre trevliga människor...

- "ey man... whatcha in for?" - Swedish Snus... "- RESPECT!"...

Näpp... nu blir det en snus till kaffet för att lugna känslorna en aning :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *