7 juni 2009

Konsultslakt i digital form

Jag vet inte vilka som gjort sajten eller hur deras utvalda hatbobjekt lyckats göra dom så förbannade, men det är lite kul och förbaskat välgjort : )

"helping you go out of business is our only business..."

Nu är det dags att sova och gråta lite för usla insatser på Råsunda...

1 kommentar:

  1. Tja, Enron och Försäkringskassan är väl bara två snygga meriter som ger bra bränsle... Kanske några kreativa småbarnsföräldrar som tröttnat på att ta lån i väntan på ersättning när de är föräldralediga. :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *