4 juni 2009

Microsoft Marknadsdag - 4 juni 2009 - På väg

Okidok... om några timmar går tåget till Stockholm och Microsofts Marknadsdag 2009... Lotta på Microsofts Partnerblogg skriver "Det blir fullsatt på Microsoft kontor i Akalla, lämna gärna bilen hemma, så väl eftermiddag som kväll. Det är trångt om p-plats såväl i Akalla såsom runt Stureplan så här i juni månad." Tur att man kommer med tåg då va :)

Ämnena för dagen är;
  • Hur prioriterar Microsoft inför nästa verksamhetsår?
  • Hur kan du påverka årets bearbetning av marknaden?
  • Hur kan du medverka i Microsofts kampanjer?
Intressant såväl för oss som arbetar med företaget såväl som för konkurrenter antar jag. Självklart passar jag även att vara med på IAMCP's träff inför WPC09 på samma plats alldeles innan partnerdagen drar igång... två flugor på smällen eller vad det hette :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *