TRANSLATE

28 juni 2009

Min familj bugar och bockar

Säljtävlingar är kul på många sätt och ett är att med lite hårt jobb får familjen en släng av sleven. Fick tex. nyligen ett trevligt tillskott i familjekassan i form av presentkort på TicNet. Hade man varit singel så hade ju konsertsommaren varit räddad, men som det nu är så var det en självklarhet att surfa in på familjesidorna på TicNet :)

In mot oktober blir det till att återuppleva Dinsauriernas tid på jorden i "Walking with Dinosaurs" på Scandinavium. De flesta kommer väl ihåg den brittiska dokumentären som fick världen att dra efter andan av häpnad för hur naturtroget man fick uppleva en svunnen tid. Snordyra biljetter, men å andra sidan valde vi nu bästa platserna... Ingen idé att snåla :)

Efter vintern bokades Disney on Ice upp och låt mig säga att jag är glad att det eventet hamnade under "mor och dotter"... Isdans är inte riktigt min grej :) Efter dessa blockbusters finns det faktiskt en slant kvar där mitt förslag "The Producers" för mig och frugan har jag som förslag och det ligger "under åtänkande" då frugan egentligen siktat in sig på en Opera... Vi får se, men kul ska det bli oavsett!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar