4 juli 2009

4:e juli eller 1:a april!?

Sarah Palin som president för USA? Bara tanken på att denna rabiata människa skall få mer makt än hon redan har över sitt inavlade lilla område ger nog fler än mig kalla kårar...Snälla USA... såhär på er nationaldag har jag en stilla bedjan att inte återgå till "dark ages" med Bushklanens misslyckade planer utan fortsätt nu på den vägen ni så bra slagit in på med en president som inte bara verkar ha bra idéer utan även verkar försöka göra det mesta för att genomföra dem!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *