25 juli 2009

Flera webbläsare till Windows 7

Tjaha... så kom då en lösning på webbläsarproblemet i Europa som antagligen ingen konsument egentligen blir så mycket gladare av. Microsoft gick igår ut med att man kan tänka sig skeppa Windows 7 med ett gäng olika webbläsare för att göra myndigheterna i EU glada... Urvalet av vilka andra webbläsare som får vara med avgörs på marknadsandelar så det lär väl bli FireFox, Opera, Chrome och Safari som åker med i paketet.

Artikeln ovan hänvisar till Microsofts vinstras som en av anledningarna till kovändningen, men vi får väl se vad EU-kommissionen säger om detta. Ett är säkert och det är att ingen som jag pratat med är intresserad att ha hela klabbet installerat på burken direkt så antagligen blir det en liten CD-skiva extra med goodie-program och varför inte... Det är ju precis som PC-Hemmas små CD-skivor och de brukar ju göra "medel-Svensson" glada :)

Nu är ju inget klart än, men förhoppningsvis har EU-gänget tagit beslut tills Windows 7 går ut till den stora massan framåt oktober...

EDIT 18:45.. Nu kom nyheten in på IDG... utan källreferens som vanligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *