TRANSLATE

25 juli 2009

Ny CEO på Microsoft - Kevin Turner

Under Microsofts Partnerkonferens i New Orleans gick dels rykten att Steve Ballmer skulle "avslöja något stort" på sin Keynote och dels att detta skulle vara att Kevin Turner (COO) skulle ta över CEO-rollen på Microsoft och Steve då hoppar upp till Bill Gates gamla styrelseordföranderoll när denne helt lämnar Microsoftarbetet...

Nu blev det inte något "stort avslöjande" under Ballmers dragning, men om vi jämför dennes Keynote (som brukar vara en riktig energispruta) med den Keynote som Kevin Turner höll (se hela den på http://digitalwpc.com/Videos/KeynoteVideos?j=1_July%2015_071502) så var det ingen tvekan om att den som var mest på och mest energigivande var den sistnämnde... Kevin Turner fullkomligt slaktar samtliga konkurrenter och starkare krigsförklaring än denna Keynote har jag aldrig själv hört tidigare!

Själv tror jag vi senast mot slutet i år får se en ny, kraftfull VD på Microsoft och om vi skall gå på hur utagerande de olika högdjuren på WPC var så kommer denne nye CEO att heta Kevin Turner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar