TRANSLATE

11 juli 2009

På plats i New Orleans för #WPC09!!

Tänk, för 25 timmar sedan gick jag upp och har i stort sett hela tiden sen dess varit på resande fot på ett eller annat sätt. Det kändes tufft ett tag när mitt första tåg mot Stockholm aviserade att dom var ca 20 minuter sena "på grund av regn" (!!!). Tack och lov var det en gudasänd förare på tåg #2 som mötte upp i Hallsberg som inte bara väntade på oss utan dessutom körde in hela förseningen. Jag anlände till Arlanda Express 1 minut innan vi skulle ses :)

Förseningar verkar då vara dagens ord... Planet från Stockholm till Philly blev minst en halvtimme sent då det var något strul med bagaget. Det kände vi inte gjorde så mycket då vi hade sådär 3 timmars väntar i Philadelphia innan flyget till New Orleans skulle gå. Till Philly kom vi väl i tid, men då hade vi inte väntat oss att få stå en timme på landningsbanan innan det tomma planet som stod vid vår gate fraktades bort. Piloten lät inte heller direkt lycklig och rekommenderade oss att skriva till US Air och berätta hur lyckliga vi var över situationen *haha*
Lite mat och dryck senare kom vi iväg till New Orleans, trodde vi... Även på utresan fick vi då stå en bra stund och vänta på att få komma iväg så när vi väl gjorde det hade nog de flesta av oss somnat! En snabb taxifärd in till Marriot så gjorde sig dom andra redo att varva ner med andra Svenskar, men jag som varit uppe sådär 4 timmar längre kände att det skulle vara skönt att få packat upp, blogga lite och komma i säng. Men då hade vi inte räknat med den underbara damen i receptionen som tyckte att vi fyra käcka killar kunde sova i ett rum med två dubbelsängar. SÅ mysigt ville vi inte ha i en vecka så stort tack till Mr PS som löste situationen!!
Imorgon väntar Swamp Tour med Microsoft, inregistrering, något möte och lite annat. Men till dess... sov gott på er alla :)

2 kommentarer:

  1. Fyra glada killar i samma rum hade la var mysigt i en vecka...

    SvaraRadera
  2. hade ju varit helt och hållet underbart... svettiga å goa :)

    SvaraRadera