10 juli 2009

Packing the bags for WPC09 and New Orleans

Så var det då dags att lämna kontoret för sommaren och åka hem för att packa ihop allt som behövs för en riktigt intressant vecka i New Orleans med Microsoft. Imorgon bitti går tåget tidigt upp till Stockholm där resten av gänget möter upp vid Arlanda Express för gemensam resa mot flygplatsen och en hägrande 100 :- macka med dryck :)

Vi är nog några stycken som valt just denna flight verkar det som så det kommer bli ett gött gäng Svenskar som gör gemensam sak, i Selma Lagerlöfs spår kan man säga... Resan över sisådär 13-14 timmar så det blir att ladda iPoden med trevlig musik och kanske någon film. Tror inte jag kommer ha möjlighet att blogga direkt imorgon så på återhörande!! Håll utkik för USA-rapporter :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *