TRANSLATE

13 juli 2009

WPC09 - dag 2, sammanfattning

Så var då första "riktiga" WPC-dagen avklarad. Lite halvtrögt är det att Convention Centre är så fruktansvärt långt att det tar ca 10 minuter att promenera bort till frukosten på morgonen. Tack och lov ligger Key Note-salen alldeles bredvid så man behöver inte springa hela vägen tillbaks :)

Lite saker som jag fastnade extra för under denna dragningen var såklart Office 2010 och den underbara möjligheten att simultant jobba med samma dokument där en kan sitta på kontoret och den andra kör via webbläsaren, extra kul också att samtliga deltagare på konferensen fick varsin Technical Preview på Office 2010. Kommer bli en riktigt stor hit!! Sen diggade jag skarpt den lilla Twittergadgeten för Microsoft CRM, men så har jag också en förkärlek för sociala medier! Efter Keynoten var det lunch och imorgon blir det fisk istället för en trådig, hård köttbit...
Chris Capossela körde Solutions Value Keynoten jag valde som första block. En riktigt intressant omgång på UC såklart med en liten förhandskik på SharePoint 2010, verkar bli en riktig hit och tillsammans med Office 2010 springer Microsoft cirklar runt närmsta konkurrent!

På eftermiddagen var det lite spridda skurar och jag kan inte räkna upp allt intressant här. Något jag däremot tänkte tipsa om var från breakoutsessionen med Neil Charney där en partner visade upp en lösning där dom kopplat Bing Maps med Silverlight. Riktigt snyggt och visar helt klart varför Svenska Partners skall satsa mer på att lära sig Silverlight! Kika gärna nedan också så ser ni lite mer vad som är på gång framåt!!

Avslutningsvis är det en aning otäckt att samtidigt som vi var på en rockklubb i French Quarters så blev en 16-åring skjuten bara några hus bort... Tänkte lite på det eftersom jag själv avvek lite tidigare och promenerade själv hem till hotellet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar