TRANSLATE

14 juli 2009

WPC09 - Dag 3

Så var man då tillbaks på hotellet efter en hektisk dag med en tjoande Steve Ballmer, precis som vanligt med andra ord :) Dagens höjdpunkter var kanske inte Keynoten idag och inte heller utvecklarsessionen även om Silverlight 3 (gillar SketchFlow) kommer vara så jäkla bra och Windows 7 är riktigt bra :)

Min bästa session idag var faktiskt från Gartner "Reading the Tea leaves" runt hur SMB-företag internationellt tänker och planerar kring sin IT-miljö. Väldigt intressant att se att tex. infrastruktur fortfarande står för runt 30% av budgeten. Vi som var där fick en bunt bra tips att ta med oss för att knyta ihop framtida affärer och ganska självklart var "lösningen" att inte gå in och prata teknik och pengar utan mer hur vi som leverantör kan förstå kundens behov och se lösningar som gör att dom framförallt utnyttjar den potential dom redan betalt för.

Efter den sessionen försökte jag ta in Expoutställningen, men det finns inte en chans att hinna det på en dag så där blir nog ett besök om dagen tills vi åker hem. Dagens trevligaste dam hittade jag i PinPointbåset, finns än så länge inte i Sverige men det kommer bli en riktigt bra uppgradering till (den ganska dåliga) Solution finder som Microsoft idag kör.

Ikväll bär det av till Arnouds på Svenskmiddag och det börjar redan kurra i magen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar