14 juli 2009

WPC09 - Dag 3

Så var man då tillbaks på hotellet efter en hektisk dag med en tjoande Steve Ballmer, precis som vanligt med andra ord :) Dagens höjdpunkter var kanske inte Keynoten idag och inte heller utvecklarsessionen även om Silverlight 3 (gillar SketchFlow) kommer vara så jäkla bra och Windows 7 är riktigt bra :)

Min bästa session idag var faktiskt från Gartner "Reading the Tea leaves" runt hur SMB-företag internationellt tänker och planerar kring sin IT-miljö. Väldigt intressant att se att tex. infrastruktur fortfarande står för runt 30% av budgeten. Vi som var där fick en bunt bra tips att ta med oss för att knyta ihop framtida affärer och ganska självklart var "lösningen" att inte gå in och prata teknik och pengar utan mer hur vi som leverantör kan förstå kundens behov och se lösningar som gör att dom framförallt utnyttjar den potential dom redan betalt för.

Efter den sessionen försökte jag ta in Expoutställningen, men det finns inte en chans att hinna det på en dag så där blir nog ett besök om dagen tills vi åker hem. Dagens trevligaste dam hittade jag i PinPointbåset, finns än så länge inte i Sverige men det kommer bli en riktigt bra uppgradering till (den ganska dåliga) Solution finder som Microsoft idag kör.

Ikväll bär det av till Arnouds på Svenskmiddag och det börjar redan kurra i magen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *