TRANSLATE

16 juli 2009

WPC09 - Dag 5

Idag har det varit en riktigt lugn och skön dag... Ingen Keynote på morgonen och med tanke på att vi hade inte mindre än de två bästa kvällsaktiviteterna igår var det skönt att kunna vila ut lite. Jag och Mr PS var såklart ändå på plats för frukost runt 08.00, men sedan var det mest Expotid och Digital WPC fram till den första CPLS-sessionen. Att det händer saker på utbildningsfronten för oss Microsoftpartners är helt klart och själv fick jag själv många nya idéer till anpassade lösningar för kommande kurser, blir spännande!

Efter lunch gjorde jag en liten lone ranger och körde endast webbspåret (som förra året). Första dragningen "make web, not war" var mindre bra. Jag vet inte om jag missat vilken målgrupp den riktade sig till, men en grundläggande genomgång vad webbutveckling är var inte riktigt det jag var ute efter. Andra dragningen där analysföretaget IDC visade upp sina tankar om kommande IT-inköp var intressantare och den sammanfall ganska bra med Gartners tankar (även om jag själv tyckte Gartners presentation var bra mycket bättre).

Att sista sessionen inte började förrän 16.30 var lite segt, men tack och lov var det en riktigt suverän presentation med .NET-chefen Eddie Amos som moderator och partnerna Joe Engela (Vectorform) och Tom Gamble (FD Kenisis) som tillsammans tagit fram en riktigt suverän Silverlightlösning för en mäklarfirma och bla. körde Surface. Jim Jacoby från Manifest Digital hade lyckats se till att IT-lösningar med bla. BizTalk kombinerat med sociala medier som Facebook mer eller mindre räddat en stor gymkedja från konkurs.

Idag var det också Jazzfest som avslutning och tyvärr var det samma band som spelat på Keynotesen (även om de var bra) och lite väl hög musik, så den blev inte direkt lika lyckad som avslutningsfesterna i Houston och Denver. Partyt stängde 20.00 och då passade vi på att dra hem för ett sista dopp i poolen, varva ner och sen upp och packa... en riktigt lång hemresa... Nu är det snart semester, gu va skönt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar