TRANSLATE

3 augusti 2009

Microsoft can Yahoo IT!

Så var man då tillbaks från en veckas härligt sight-seeing i östra Sverige... Vi höll oss till de härliga städerna Västerås, Eskilstuna och Uppsala. Skönt att se att man för en gångs skull tajmat vädret perfekt då regnet tydligen öst ner på hemmaplan :)

För er alla som saknat positiva blogginlägg om Microsoft passade jag även på att skumma igenom veckans IT-sköj och det är väl ganska roligt att det äntligen blivit något av allt tjöt kring Microsoft och Yahoo... Google är tydligen inte "oroliga", men det borde dom vara... Att BING kommer rejält lär märkas än mer framåt när det inte bara är den amerikanska versionen som har alla roliga gadgets fullt ut...

Steve Ballmer uttalar sig tydligen om att ingen riktigt förstår hur bra affären med Yahoo verkligen är. Men det är det nog en hel del som gör! Att Microsoft inte är ute efter Yahoos sökteknik är nog ganska klart, men däremot en marknadsbyrå och en rejäl grupp lojala Yahooianer (främst i USA) lägger lite mer tyngd till Microsofts BING och äntligen verkar det som att Microsoft satsar rejält på att bli den stora utmanaren till Google (som dock fortfarande har en rejäl majoritet användare, vad säger EU's konkurrensråd om detta!?)

Till slut vill jag passa på att tacka alla som ändå tagit sig tid att gå igenom mina äldre blogginlägg under veckan. Nu, snart en ny arbetshöst och nästa vecka kör vi igång med kickoff... hoppas jag snart kan presentera ett gäng roliga nyheter även från Informator :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar