TRANSLATE

4 augusti 2009

Microsoft CRM goes Twitter

Lite kul att läsa om Microsofts CRM-satsning där man framåt kommer att integrera Twitter mer för att snabbare hitta kopplingar till kunder, leverantörer etc. Detta var självklart också en liten del som visades upp på Microsofts partnerkonferens i New Orleans, men det som artikeln missar är kopplingen till Office 2010 där det webbaserade gränssnittet kommer integrera Dynamicsprodukterna än mer (och då mycket för att konkurrera med Sales Force). För er som är riktigt nyfikna rekommenderar jag ett besök på Microsofts CRM-team-blog...

Något som jag själv annars reagerade på var XOBNI's monter i Expohallen på WPC. Här har vi ett system som redan integrerat både LinkedIn, Facebook med mera till ett av Microsofts viktigaste collaborationsystem och personligen tror jag inte det kommer dröja allt för länge innan Microsoft köper upp systemet och integrerar det direkt i Officesviten. Kanske till Office2013 eller när nu nästa system kommer :)

Annars har ju Microsoft satsat rejält på sociala medier som Facebook och Twitter och om dom bara fortsätter i samma stil så kommer dom kunna få ut rejält med synergier från dessa satsningar till kommande produkter på företagsmarknaden som ändå är den allra största kassakon för bolaget! Såja, dagens Microsoftdos klar... nu tillbaks till semestern :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar