TRANSLATE

22 augusti 2009

Svenska vinnare, vänta en vecka

Så börjar då friidrottsVM lida mot sitt slut och någon guldmedalj kan vi väl glömma helt denna gång... Aftonbladets gladaste artikel om VM:et är att vi åtminstone inte gjort vårt sämsta VM hittills, Linus Thörnblads 5:e plats igår räddade oss tydligen från bottennappet 1993... Ok, det är min melodi, se det positiva i vad som händer, till skillnad från Expressens surgubbe eller DN som kör den neutrala stilen :)

Blickar istället fram mot nästa helg då vi garanterat kommer få se hur mycket Svenskar som helst som står som vinnare i sina respektive grenar... Jag snackar såklart om Finnkampen som i år körs på Ullevi i Göteborg och självklart har yours truly köpt biljetter till hela familjen... Själv hoppas jag bara på en sak och det är att solen lyser lika fint som den gjort hittills, mindre kul att sitta på ett blåsigt Ullevi i regn så att säga, men klart det kommer bli bra väder, eller hur :)

Visste ni förresten att Finnkampen är världens äldsta landskamp!? "Redan 1925 avgjordes den första Finnkampen och sedan 1945 har herrarna tävlat varje år medan damernas kamp har gått av stapeln sedan 1953" Men, nu gör vi som idrottarna på bilden ovanför, blickar framåt och fortsätter kämpa ända in i mål!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar