TRANSLATE

20 augusti 2009

Svininfluensa - Nej tack

IDG har idag en artikel om att branschen vill undvika Svininfluensa och tacka fasiken för det... Vissa siare spår att så stor del som hälften av ett företags personal kan bli utslagna i flera veckor. Tänk det trodde man inte efter att de första larmen lagt sig och "förståsigpåare" påpekade att detta bara var som en vanlig förkylning...

Vaccinet kommer då inte att hinna vara godkänt enligt rapporter precis från SVT. Varken läkemedelsverket eller EU-kommissionen hinner med att godkänna detta och tillverkaren Glaxo Smithkline har rejält bråda dagar. Vi får väl se också om vaccinet kommer att vara gratis eller om det blir så att vi kommer få en pandemi bland arbetslösa (för jag räknar med att alla företag som har lite vett i skallen kommer "bjuda" sina anställda på detta).

För er som verkligen vill grotta ner i vad som hänt och händer kring Svininfluensan rekommenderar jag DN's sammanställning!

Annars påminns jag igen varför jag valde att flytta ut från Göteborg till lilla Alingsås... Bilbränder och bråk, snart är det väl som i Paris förorter där alla bråkar med alla *suck*Men, men... en ny arbetsdag gryr och det är bara att hugga i... Ha en skön dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar