TRANSLATE

12 augusti 2009

Två dagars kul med Oracle

Strax innan sommaren blev det ju klart att Informator är det enda officiella Oracle Education Centre i Sverige (precis som vårt systerbolag i Finland, Tieturi har samma roll). Kombinerat med vårt inkörda kursutbud på Microsofts SQL Server är det helt klart att vi har det bredaste och bästa kursutbudet för databashantering i Sverige (och självklart mer för tex. de som arbetar med Oracles middleware).

Så har man då varit iväg på två dagars kombinerad kickoff och utbildning via Ken Miller (Oracle University EMEA Sales Readiness Senior Consultant) och jag måste säga att jag är lite imponerad. Som gammal Microsoftälskare har jag både fött och närt idéen att Microsofts SQL Server slår Oracle på fingrarna kontinuerligt, men jag måste ändå medge att Oracle har en hel del bra idéer och det borde onekligen finnas utrymme för flera spelare på den internationella arenan :)

Det kommer bli en intressant höst i många avseenden och personligen kommer det bli lite kul att kanske starta nya diskussioner med gamla kunder om något jag i stort sett aldrig ens velat prata om tidigare... Oracleutbildning... Snart är semestern slut, men vem räknar dagar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar