TRANSLATE

6 augusti 2009

Windows 7 - Om folket själva får välja!

Med en liten kille som sover middag fortfarande så får man ibland sitta inne mitt på dagen fast det är strålande väder. Tur då att man har Internet så man slipper göra riktiga sysslor, eller hur :)IDG's förstasida är som alltid stoff för ett nytt blogginlägg och när man går ut med en rubrik som "För och emot Windows 7" förväntar man sig att hitta just både för- och nackdelar med en uppgradering, men hör och häpna... inte ett ont ord i hela artikeln (förutom i kommentarerna då, där dom vanliga knäppskallarna skriker högt och vägrar lyssna på varandra :)

Tänk, nu verkar faktiskt Microsoft ha fått till ett system som de flesta läger verkar uppskatta på olika sätt och Vistavibbarna är något vi såklart stänger in i skräpförrådet och låser dörren om *haha*

Kör du själv Windows 7 förresten?? Passa gärna på att visa upp för Twitteromvärlden att du gör detta genom Twibbons "Win 7-kampanj"!! För er som är nyfikna på nyheterna finns det förresten fortfarande någon plats ledig på Informators seminarie "Följ med på en spännande resa och upptäck nyheterna med Windows 7" den 18 september i Göteborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar