6 augusti 2009

Windows 7 - Om folket själva får välja!

Med en liten kille som sover middag fortfarande så får man ibland sitta inne mitt på dagen fast det är strålande väder. Tur då att man har Internet så man slipper göra riktiga sysslor, eller hur :)IDG's förstasida är som alltid stoff för ett nytt blogginlägg och när man går ut med en rubrik som "För och emot Windows 7" förväntar man sig att hitta just både för- och nackdelar med en uppgradering, men hör och häpna... inte ett ont ord i hela artikeln (förutom i kommentarerna då, där dom vanliga knäppskallarna skriker högt och vägrar lyssna på varandra :)

Tänk, nu verkar faktiskt Microsoft ha fått till ett system som de flesta läger verkar uppskatta på olika sätt och Vistavibbarna är något vi såklart stänger in i skräpförrådet och låser dörren om *haha*

Kör du själv Windows 7 förresten?? Passa gärna på att visa upp för Twitteromvärlden att du gör detta genom Twibbons "Win 7-kampanj"!! För er som är nyfikna på nyheterna finns det förresten fortfarande någon plats ledig på Informators seminarie "Följ med på en spännande resa och upptäck nyheterna med Windows 7" den 18 september i Göteborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *