22 september 2009

Javaforum i Stockholm 13/10

Välkommen till ett av höstens kanske roligaste och samtidigt mest lärorika evenemang. Javaforum bjuder in till en programmeringstävling med hårt fokus på marknadsvillkor.

5-8, på förhand, anmälda lag kommer att tävla om marknadsandelar på en virtuell marknad. Dessa andelar användes mot slutet av kvällen för att avgöra tävlingen samt att fördela prispotten.

Samtidigt som tävlingen pågår kommer en börs att växa fram. Den består av icke tävlande personer som vid ankomst får 'aktier' i de tävlande lagen. Dessa kan under evenemanget bytas fram och tillbaka mellan de minglande personerna som utgör just, börsen.

Lag ska anmäla sig senast på fredag den 25/9. Därefter kommer vi att dra lott för att få fram de 8 tävlande lagen. OBS! Endast lag kan anmäla sig denna vecka och registreringen för mingelgäster/publik öppnar då lagen är klara.

Läs mera på http://www.javaforum.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *