28 september 2009

Nätverksträffar i Väst - HT09

Tänkte att det börjar bli dags att lägga in lite datum i kalendern för er som bor och arbetar här på Västkusten. Nätverksträffar i olika tappningar är alltid trevligt!

2009-10-06 (17:00 - 20:00)
LinkedIn - Göteborgsgruppens Afterwork #2 - HT09

Så var det då dags igen för AFTERWORK för Göteborgsgruppen på LinkedIn. Det är tydligt att sådana här träffar ger mycket för kommande affärer och själv har jag tex. haft två uppföljande luncher med andra medlemmar här i Göteborgsgruppen för att tex. diskutera samarbete framåt! Så ta nu tag i saken och anmäl er direkt, lägg in det i kalendern och se till att inte boka upp annat den 6/10 så ses vi på Ritz!!

Läs mer och anmäl: http://events.linkedin.com/Goteborgsgruppens-Afterwork-2-HT09/pub/82201

2009-10-07(18:30 - 21:00)
Marknadsföreningen i Alingsås - "Skit i din produkt – sälj den!"

Den 7 oktober klockan 18.30 ska MiA lysa upp ännu mer i ett upplyst Alingsås. Då har vi ett event i festivaltältet på torget under temat ”Skit i din produkt – sälj den!”. Där ska vi inspirera nya och gamla företagare ett ändra fokus från produkten till kunden. Eventet avslutas med MiAs årliga ljusvandring. Ingen föranmälan krävs, ta med en vän och kom.

Läs mer: http://www.miamarknadsforening.se/

2009-10-13 (11:00 - 13:00)
IAMCP GBG - Windows 7 – nyheter och kundnytta ur ett säljperspektiv


Ingen kan väl han undgått vilken succé Windows 7 gör just nu och denna träffs huvudtema är Windows 7 – nyheter och kundnytta ur ett säljperspektiv där talare från Microsoft för oss bakom kulisserna. Denna lunchträff kommer både ta upp nyheter och kundnytta med Windows 7 och hjälpa oss partners att föra ut detta för att driva fler affärer framåt.

Läs mer och anmäl: http://www.iamcp.se/pages/events.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *