19 september 2009

Rammstein, alltid dessa Rammstein

Vad ska man säga... trodde ni att "Mann gegen mann" (som Jonas Åkerlund tog fram senast åt Rammstein) var provocerande så är det en fis i rymden jämfört med videon till "Pussy" som släpptes igår... Helt otroligt hur smart detta band är, dom kommer få så mycket publicitet att dom storknar *haha*

Oneliners som "I can't get laid in Germany" eller "mit bratwurst in dein sauerkraut" är ju redan klassiker :)

För er som garanterat är över 18... här har ni länken... have a nice Sunday :)
PS: 20/2 skall jag bara ha biljett när dom kör "#¤"#¤ ur Globen!

1 kommentar:

  1. Bra drag, jag hade mer eller mindre glömt bort dom fram tills nu, visst lyssnade lite på förra plattan också men inte med samma entusiasm som sensucht. De vet hur man får plats i media och jag tycker man kan jämföra med "Smack my bitch up" - Prodigy, samma fenomen fast dom var inte riktigt glömda emellan.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *