TRANSLATE

11 september 2009

Windows 7 - Hallelujah

Frälsaren för IT-branschen är här och när gud stavas Microsoft heter profeten Windows 7... Microsofts nya operativsystem är det som skall ta Sveriges IT-bransch tillbaks till gyllene höjder igen och själv håller jag till viss del faktiskt med (surprise va :)

Hos oss på Informator satsar vi rejält på alla möjliga vinklingar med nyheter som dyker upp i och med Windows 7, vi kör nu tex. den 18/9 i Göteborg ett kostnadsfritt tvåtimmarsseminarium PS0902 - Följ med på en spännande resa och upptäck nyheterna med Windows 7 där förmiddagsplatserna tog slut nästan direkt och därför finns det även en repris på eftermiddagen (där det kan finnas plats kvar)

Vi grottar vidare med T2918 - Windows 7 workshop för IT-tekniker som under en dag grottar djupare i frågeställningarna kring möjligheter och svårigheter kring en migrering av OS.

MS6291 - Updating Your Technology Knowledge of Microsoft Windows XP to Windows 7 är kursen som ger den erfarne teknikern en överblick på alla nyheter som Win7 innebär... En oumbärlig kurs om man vill slippa dagars felsökning på egen hand (ni kan själva räkna ut att kursen snabbt betalar sig själv!)

Till sist för de som vill gräva riktigt, riktigt djupt har vi labbarna;
Eventtips! Windows 7 Launch 2009 - Stockholm 1 oktober
Sveriges främsta experter lanserar Windows 7 & Windows Server 2008 R2!
Boka dig här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar