TRANSLATE

2 oktober 2009

Informator på Øredev

Informator kommer självklart att vara på plats när årets version av Sveriges bästa utvecklarkonferens går av stapeln! Utvecklarkonferensen Øredev, 2-6 November 2009 på Malmömässan, ansedd av många såsom Europas bästa utvecklarkonferens genomförs i år för femte året i rad.

Årets tema är "Efficiency" och det går igenom alla 14 spår under alla 5 dagarna. Dom första två dagarna genomförs kurser och tutorials därefter öppnar konferensen med 8 parallella spår. Totalt är det mer än 150 sessioner från 100+ talare från hela världen.

Till årets konferens kommer bland annat Trygve Reenskaug (mannen bakom det grafiska användargränsnittet) och presenterar helt nya idéer. Vi har ett helt spår som presenterar olika lösningar i Molnet. Förutom Java och .NET så kommer det att presenteras Scala, Erlang, Ruby, Clojure, etc. Vi har också ett stort utbud av presentationer i Agila metoder och användarfall för både projektledare, IT-chefer och utvecklare.

Utbilda dig på ØredevI samarbete med Øredev erbjuder Informator tre spännande utbildningar som genomförs under konferensens första dagar, läs mer på länkarna nedan och verkar någon av kurserna passa så lägger du till noteringen att du hittat infon via Tobias blog så ordnar jag en liten present extra:
Konferensbokning, Upplev Øredev och registrera dig på http://www.oredev.org/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar