TRANSLATE

16 oktober 2009

ITIL, Volvo Cars, Göteborg och TGIF!!

Idag hade jag sett fram mot att lyssna på herrarna från Olingos dragning hos Informator i Göteborg om "Bättre kund- och leverantörsrelationer med hjälp av ITIL – praktiska erfarenheter och tips", men eftersom sonen fortfarande är dålig blir det en dag till med distansarbete... (fick förresten just höra att det blivit 3 platser lediga till i eftermiddag, så ring Göteborgskontoret 031-773 07 90 om du har möjlighet att vara med!!)

Lite grådaskiga nyheter från Götet är att Volvo Cars lägger ut hela driften till Mandator Fujitsu. Men ärligt talat Logica och Volvo IT (som beskrivs som "förlorarna" i artikeln)... det måste väl ändå vara lite skönt att vara av med dom?? Ungefär som kvartersbutiken som slipper den där gnälliga tanten som visserligen handlar varje dag, men alltid köper det billigaste sortimentet och konstant gnäller hur mycket allting kostar... Det finns andra kunder, go get ém!!

Trevligare fredagsläsning är då artikeln på GT om hur regeringens bidrag på 375.000.000 kr skall fördelas över olika områden i Göteborg... Där avslutar vi bloggningen för nu och TGIF!

2 kommentarer:

  1. jodå, bara vi får nya uppdrag är det nog inte många inhyrda på VCC som saknar gnället

    SvaraRadera
  2. Hejhej "Anonym". Både Logica och Volvo IT har ju andra stora uppdrag att bita i så förhoppningsvis kommer ingen behöva sitta på bänken särskilt länge :)

    SvaraRadera