TRANSLATE

24 november 2009

Idag lunchar jag med Microsoft Sveriges nya VD

Microsoft Sveriges förra VD Peter Koppelman har jag träffat ett antal gånger både på mässor/events och under mindre formella former. Jag gillade verkligen Peter och hoppas vi snart får se vilka nya äventyr han hittar på!

Idag kommer Microsoft Sveriges nye VD Per Adolfsson ner till Göteborg tillsammans med den alltid lika trevliga Lotta Båth (partneransvarig) för en lunch med IAMCP och utvalda Microsoftpartners här i Väst. Det skall bli riktigt intressant att få höra mer om Pers tankar inför kommande utmaningar och utan att ha träffat honom känns det som en lite mer direkt linje från Microsofts håll, vi får väl se!

Själv har jag faktiskt tagit beslutet att inte ställa upp för omval till styrelsen för IAMCP Sverige för nästa period. Det har varit en riktigt rolig tid och jag har lärt känna många väldigt trevliga vänner både inom Microsoft och bland alla er partners! Vid årsstämman i mars har jag arbetat tre år som regionsansvarig här i Väst och sekreterare (bland annat varit med tre år i rad på Microsofts Partnerkonferens i USA, Partnersummits, TechDays och mycket mer) och nu känner jag att det behövs en ny eldsjäl som kommer in med nya krafter och det kan väl inte passa bättre än just nu när konjunkturen håller på att vända. Vi har några namn på förslag varav vissa är med på lunchen idag så blir intressant att se vad valberedningen säger där!

2 kommentarer:

  1. Du har gjort ett bra jobb för Informator i IAMCP, Tobbe! Hel rätt att stiga av när man är på topp:-)

    SvaraRadera
  2. Tack för det, alltid kul med trevlig feedback :) Det känns rätt att ge en ny en bra tid att komma in och nu när konjunkturen håller på att vända kommer det förhoppningsvis bli lättare att få med MS-Partners på träffar etc!

    SvaraRadera