10 november 2009

Microsoft Certifiering - Informator hjälper dig på vägen

Flera av de kursdeltagare som vi har på våra Microsoftutbildningar går kursen som ett led i att bli certifierad på sitt expertisområde. En schemalagd kurs ger ofta den hjälp som krävs för att klara av certifieringen, men ibland kanske man siktar på flera certifieringar, behöver extra stöd eller kanske inte har tid att gå samtliga kurser som krävs inför Microsofts mer tuffa certifieringsprogram.

Då vi vid flera tillfällen genom åren genomfört certifieringscoachningar, sålt in förkunskapstester som komplement, våra lärare har stöttat via e-post efter genomförd kurs och liknande så känns det naturligt att samla dessa stödåtgärder som ett bra komplement till våra schemalagda kurser.

MS Cert Kit erbjuder flera olika komponenter som tillsammans ger en effektiv inlärningsprocess. Förutom självstudier har du tillgång till vägledning och dygnet-runt-support i form av certifierade experter som alltid finns online för att stötta dig när det dyker upp frågor du vill ha svar på.

MS Cert Kit innehåller:
  • Officiell E-learning
  • Förkunskapstester
  • Tips, Tricks & länkar
  • 1 voucher för certifieringstest
  • Dygnetrunt online-support från MCT:er

Läs mer om detta och vilka certifieringar som just nu ingår på: http://www.informator.se/ms_cert_kit.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *