23 december 2009

Don't be shy, I won't bite

Statistik är konstigt nog något jag verkligen gillar... Att sitta och plöja igenom Google Analytics för en sajt och leta sökvägar, vilka länder och företag besökarna kommer ifrån etc tycker jag faktiskt är riktigt kul. Eftersom jag tycker detta är roligt håller jag förståss koll på er besökare och ser att det är ganska många återkommande läsare, men av någon anledning ganska få kommentarer till inläggen...

Jag vet (av egen erfarenhet) att det är lite mysko scripting med kommentarsprotokollet på blogger, själv får jag "godkänna" mina svar tre gånger för att det till slut skall landa på bloggen och jag förstår att många kanske ger upp efter 1-2 "felmeddelanden", men nu skulle jag vilja be er läsare om en liten tjänst...

Om vi gör ett litet experiment här på detta inlägg, skulle ni (om så "anonymt") bara säga "hej" eller ännu hellre kanske en liten rad om vad som gör att ni kommer tillbaks och vad jag skulle kunna skriva om för att locka er att läsa än mer. Skulle vara väldigt trevligt och en extra liten "edge" för mig som bloggare att ge än mer här på bloggen!

PS: Kanske en liten julhälsning kan passa såhär dagen innan julafton :)

9 kommentarer:

  1. *haha* funkar bra som en början, ni andra får gärna fylla på :)

    SvaraRadera
  2. Go Jul på dig din gamla vätte!

    SvaraRadera
  3. tack för en bra blog, ligger i feadern!

    SvaraRadera
  4. Med risk för att sabba statistiken då jag är här för första gången, God Jul!

    SvaraRadera
  5. Peter och Micke, ingen risk att sabba statistiken, bara trevligt att få igång lite feedback, god jul!!

    SvaraRadera
  6. gott nytt år Tobias

    SvaraRadera
  7. Gott nytt år Matte (och alla andra :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *